Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
W życiu nie widziałem miasta tak podzielonego,że wystarczą 3 głosy na zlikwidowanie kogoś,a szczęście akurat musiało mnie opuścić akurat xd
mallowan jeśli naprawdę się wypalił to wiele już nie pomoże miastu
Twój brak szczęścia nazywa się Vernarith, jak mam być szczery Byłem stuprocentowo pewny, że zostawi na Januszu za sianie jublu.
No cóż tego nie udało akurat nam się przewidzieć inaczej bym zmieniał głos na mallowana.
Fabio, kto wpierdala Rasper, Ty czy ja? Jutro, raczej po południu, ale nie za blisko linczu.
Do your best. Ja jutro jestem z małym caly dzien sam także mogę być malo aktywny
Ale zobacz Kcurek,że nagle odsunęli oni podejrzenia od Fabio. Chodź jeszcze cichy go typuje na podejrzanego.
Ostatnio edytowany przez Squbaniec (2016-10-28 22:09:44)
A Fabio i ja nie jesteśmy kurwa razem w mafii, no faktycznie, jak sam skurwysyn
Wiadomość dodana po 33 s:
LOOOOOOOL cichy det sprawdził Vernaritha, jasna dupa
Nadal można uznać cichego i Verna za mafie :V
Dobry post Fabio, jedź z nim dalej.
Staram się jak mogę, dopóki mały śpi
Jedynie co mi zostaje to wspieranie was mentalnie
Spokojnie S., i tak to wygramy
Dobra to kogo jutro sprawdzać, kto nie będzie OC i wyjdzie "winny"? Ktoś pisał ze pasuje mu opisy mordu na Kcurka, nie pamietam kto Jayden? Więc najpewniej jako najbardziej ogarnięty byłby OC
Jayden napisał/a:Narzekacie na brak tematów? Proszę bardzo!
Czy wg was to właśnie Kcurek jest autorem opisu mordu? : ) Tak/nie. Jeśli nie, to kogo proponujesz?
Uprzedzam pytania innych graczy - sądzę, iż tak.TAK
O ja pierdolę, jak on kurwi logikę, toż to straszne.
Jayden wyjechał PRZED G1 z czymś takim. Przecież nawet, jak mnie nie było (a wszyscy wiedzą, że mnie nie było), natychmiast reszta mafii rozłożyłaby role pomiędzy siebie, bo ktoś mnie wmontował na świecznik.
Będę wdzięczny za uświadomienie mu tego.
Serio cichy psuje logikę, myślałem,że jest bardziej ogarnięty, a tu proszę.
Kcur ja nie mogę CIe wybronic, bo zaraz sie dopierdolą znowu do mnie czemu CIe nie podejrzewam :V
ok spoko, to jutro się na spokojnie załatwi. a może nie, może jutro przelurkuję, zobaczy się. uciekam, dobranoc
Fabio w sumie już wczoraj widziałem,że Rasper w ogóle o mnie nawet nie wspomniała wczoraj, co mnie zdziwił jej głos na mnie.Głos mallowana i mixa w ogóle jakoś mnie nie zdziwił, bo było wiadomo jak zaatakują, to żeby zlinczować.
Nie mam już serca do tej rozgrywki. Ile kurwa można słuchać o tym, że się jest najbardziej podejrzanym patrząc na to, kto zostaje w mieście, przeżywa mordy itp. Kij, że na świeczniku jestem mniej lub bardziej od zerówki, kij, że ni chuja nie opłacałoby się żadnej mafii mnie mordować, bo można załatwić mnie w linczu. I tak jest coraz częściej, winny czy nie.
Wiadomość dodana po 55 min 12 s:
BTW, tak na wieczór - RED FIGLARZ WIERZĘ
Jeśli byś padł dzisiaj to mogę strollować na 5 minut że byłeś niewinny, nie ma problemu
Ale w drugą stronę też byś mógł - tj. o ile przepchniem cichego, strolluj, że niby winny xD
Przy jakimkolwiek niewinnym mogę w drugą stronę, spoko
Jestem ciekaw, jak to się dalej potoczy jak ten wał przejdzie, a cichy okaże się niewinny, plan jest następujący:
- ja zaraz po wynikach i czerwonym cichym piszę coś w rodzaju "WIELKI DETEKTYW KOCUR!";
- Red zmienia wynik i cichy okazuje się być zielony;
- ja dostaję mindfucka i jadę po Redzie, żeby przestał trollować ze zmianą, czym sieję mindfuck w mózgach miastowych;
- prawilny prowadzący Red pisze w wątku, że zmiana to nie troll, że trollem był pierwotny wynik;
- miastowi zaczynają wjeżdżać na mnie, a ja podaję im sprawdzenie, a kogo, to się jeszcze wymyśli;
- jak będzie potrzeba (czyli jeśli zaczną poważne wnioski wyciągać z samego faktu, że był trolling), byłoby dobrze, żeby Red powiedział publicznie, że za trolling odpowiada GM, a nie mafia.
i jedziem dalej
Ja tam mam wyjebane w nich. Nie maja nic konkretnego, a slepo leca w jeden cel. Oni dostana dostęp o forum to się wkurwia na Reda za trolling i nas xDDD
Przecie trolling to nic złego, po 5 minutach się poprawi Nie będę czekał z fałszywym wynikiem godzinę
Zresztą ja tam zawsze propsowałem takie figle, to tylko gra ;P
Mnie to tam się podoba xD idziemy w to, i tak pewnie dostaniemy w dupe jutro
Ja tam mam wyjebane w nich. Nie maja nic konkretnego, a slepo leca w jeden cel. Oni dostana dostęp o forum to się wkurwia na Reda za trolling i nas xDDD
No i takie granie najbardziej mnie wkurwia, tym razem akurat mają rację, ale ja zagrałem tak samo parokrotnie, spektakularnie przepierdalając miastu edycję, bo tak samo ślepo biłem w niewinnych, i tak samo przytrafiło się Tomusiowi parokrotnie, i tak też na żywych mafiach się zdarza (choć tam akurat częściej wieszają za nazwisko niestety ;x)
A sam trolling na propsie, chociaż na nim się można nieźle wpakować xD