Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Dobra kogo wybieramy na OC?
Sądzę, że mnie. A Fabio na szpiega. Chyba, że odwrotnie. Tak mi się wydaje.
Na Fabio musimy jeszcze poczekać, co on sądzi o takim doborze.
A tym czasem założę temat o 1 mordzie,bo już za 2 godziny on jest.
Ostatnio edytowany przez Squbaniec (2016-10-26 20:07:44)
Jbc, czas na wybór macie do jutrzejszego linczu.
Ja jebie, czułem w kościach że będę w mafii :V Mnie na OC nie dawajcie, urodził mi się maluch 3 miechy temu i boje się, że czasami będę miał el problemo, żeby być wieczorem :V
A co myślisz,żeby być szpiegiem?
Szpieg to co innego, ale mogę oddać Wam role I tak i tak będziemy tu napierdzielać posty i wspólnie decydować kogo sprawdzamy etc więc szpiegiem może być ktoś z Was równie dobrze
A jest duże prawdopodobieństwo, że Ciebie Squbaniec nie sprawdzą na dzień dobry
Pewnie bardziej grube ryby sprawdzą na dzień dobry,a i Ksiądz dziś nam nie zaszkodzi.
Ale Ty raczej długo pożyjesz, ja w forumowych warunkach niestety nie daję takiej gwarancji. Co innego na żywo xD No ale w takim razie mogę być Godfatherem, jakoś to (chyba) zniesiemy...
Pytanie kto dostał detektywa - jak ktoś ogarnięty to pewnie sprawdzi tych co grali już wcześniej.
Wiadomość dodana po 01 min 54 s:
Kocurek OC, Squbaniec szpieg.
Ja pasuje granie rolnymi - zwyczajnie młody może mi nie pozwolić na to wieczorem
W sumie szkoda,że nie możesz wziąć żadnej mafijnej roli, ale cóż na życie prywatne też trzeba poświęcić czas.
wziąć mogę, ale różnie może być z moją aktywnością wieczorami. Szpieg w sumie może wysyłać sprawdzenie o każdej porze więc on mi jeszcze odpowiada. Wolałbym jednak Wam to zostawić:)
Mogę spróbować być tym szpiegiem.
Dasz sobie radę będziemy razem kminić kogo sprawdzić i tyle.
Dokładnie, bylebyś nie dał się szybko zabić, to będzie gitara.
Czuje, że jak walniemy tomusia to jutro w linczu kocurek padnie :V
A niby czemu?
ktoś się dosra do tej zerówki xD
Na razie to Jayden najbardziej spami ze wszystkich miastowych.
Myślę,że za wcześnie może być,aby już w pierwszym linczu trafili w mafiozę,ale jak widziałem archiwalne edycje,to jednak różne sytuacje się zdarzały. I czy w ogóle jest tu możliwe,żeby aż tak wcześnie ktoś rozszyfrował całą mafię?
No to go obśmieję XD I nie ja jeden, jak sądzę. No ale to można zmienić target, pół godziny mamy jeszcze xD opis jest jbc.
Dobra, olać. niech będzie tomuś, chyba że chcecie zmieniać ;D
Ide do małego, może mnie nie być przez jakiś czas więc sami podejmijcie decyzje
To walimy w tomusia, nie pogra sobie zbyt długo
Squbaniec, jest możliwe, raz się nawet zdarzyło, że w G1 zremisowaliśmy tu dwóch brudasów, w G3 walnęli mnie, bo Red powiedział, że zmieniłem styl gry (a zmieniłem, bo mnie słusznie opierdzielił edycję wcześniej, że gram tragicznie XD), a w G4 ostatniego mafiozę, czyli Fabio xD ale co do zasady, jak mafia w pierwszych dwóch-trzech głosowaniach traci pół składu, zazwyczaj wygrywa, vide edycja z Trumpem i Zwyczajnym, czy Trybsonem i Dago xD
A w jaki sposób mostian i mix,bo wiem,że o nich mówisz, bo tą edycję też przeglądałem, zaliczyli wpadkę,że był między nimi remis?
Szczerze to nie pamiętam, bo dawno nie czytałem tej edycji, ale wiem, że wtedy na żadnego z nich nie głosowałem, a jeden chodził mi po głowie w dalszej kolejności.